Anlita oss

Vi erbjuder fyra olika tjänster. Priserna inom parentes gäller per timme, inklusive 25 % moms.

  • Dokumentation (279 kr)
  • Programmering (357 kr)
  • Support (294 kr)
  • Webbutveckling (305 kr)

Dokumentation

De flesta utvecklare inser vikten av att dokumentera kod, design, buggar och stilmallar. Det är bra för dig som utvecklare, ditt arbetslag, chefer och sist men inte minst framtida utvecklare som ska använda det du gjort.

Däremot är det färre som verkligen dokumenterar sitt arbete. Anledningarna kan vara olika, men den främsta är antagligen tidsbrist: du som utvecklare ska hinna med så mycket kodande och design som möjligt; att dokumentera hinns helt enkelt inte med, inte med en snabbt annalkande publiceringsdeadline.

Vi kan avlasta er genom att ta över dokumenteringen. Ni kan sköta ert arbete som vanligt. Under tiden dokumenterar vi ert arbete enligt era instruktioner och standarder. Vi skriver givetvis på sekretessavtal om ni önskar, för att skydda er kod.

Vi gör ett noggrant arbete och vi är duktiga på att uttrycka oss i skrift, på både svenska och engelska.

Programmering

Har du ett problem som du vill lösa, men inte hittar något program som exakt överensstämmer med dina behov? Behöver du en extra programmerare till ditt projekt? Vi är öppna både för att arbeta själva på ditt uppdrag och för att tillfälligt ingå i ett befintligt utvecklarteam. Vår kompetens ligger främst i Java, men vi kan även C-familjen, Prolog och ytterligare några programmeringsspråk. Vi har erfarenhet av både Linux- och Windows-arkitektur.

Support

Har du köpt en dator, men har inte riktigt koll på hur du ska installera antivirusskydd, webbläsare och dylikt? Behöver din dator en hälsokontroll? Har du bytt ut din gamla mobiltelefon till en smartmobil och behöver hjälp att komma igång? Vi kan komma hem till dig och hjälpa dig med det. Vi kan också hjälpa dig via telefon eller så kallad fjärrhjälp (jag kan se din datorskärm från min dator) om det skulle passa bättre.

Vi tar normalt inte på oss rena monteringsuppdrag, till exempel nymontering eller byte av hårddisk, datorminne och grafikkort. Anledningen är att jag som jobbar har ett rörelsehinder.

Observera att om du önskar ett hembesök bör det vara på Frösön med omnejd. Till den totala kostnaden tillkommer ett pristillägg för att täcka resekostnader. Storleken på det beror naturligtvis på var du bor.

Webbutveckling

Vi kan hjälpa till att utveckla din webbplats, vare sig det gäller att bygga en ny från grunden eller att fortsätta på en redan befintlig. Vi har kompetens i PHP, HTML, CSS, SQL, Javascript och portalplattformen Liferay.

Gör en förfrågan

Med detta formulär kan du enkelt göra en förfrågan om hjälp. Ange gärna vilken typ av tjänst du vill att vi ska utföra.

Notera att informationen som skickas med detta formulär inte krypteras. Vänligen ring oss om säkerhet eller konfidentialitet är viktigt för dig.

Fält med * måste fyllas i.